Jag blir så trött på vägarbeten

Jag blir så trött på vägarbeten

Just nu känns det som dom bygger överallt, långa köer är vardagsmat där jag bor och jag börjar rent ut sagt tröttna på att bli försenad från och till jobbet på grund av alla dessa vägarbeten. Nu kanske jag låter som en ilsken kvinna som inte har något bättre för mig men faktum är att jag normalt sätt är väldigt lugn och sansad men nu har det gått för långt. Kan dom inte arbeta nattetid istället kan man ju tycka?

Blixtljusramper bländade mig under körningen

Att man inte ska titta rakt in i det där blixtrande ljuset förstår i princip varje människa men jag gjorde detta misstag under fredagen påväg hem från jobbet. Ett vägarbete segade ner trafiken och plötsligt såg jag en blixtljusramp på höger sida och gjorde det förbjudna. Jag tittade rakt in i detta gula starka sken av ljus vilket bländade mig ordentligt. Det tog nästan 30-40 sekunder innan jag kunde se normalt igen. Min far har tidigare arbetat inom utryckning och jag blev lite nostalgisk när jag såg denna kraftfulla blixtljusramp. När han arbetade på trafikverket så hade dom inga moderna blixtljusramper med led-teknik utan då var det främst rotorljus och varningtakramper som man arbetade med. Idag är det andra tider och det känns svårt att hänga med i svängarna med all denna nya teknik. Detta var första och sista gången jag gjorde detta misstag, dock så hade jag tur i oturen måste jag erkänna.

180 Replies on “Jag blir så trött på vägarbeten

 1. May I just say what a comfort to uncover someone who genuinely understands what they are discussing on the net. You definitely understand how to bring an issue to light and make it important. More and more people should check this out and understand this side of the story. It’s surprising you’re not more popular since you most certainly have the gift.

 2. Hi,

  Here is a copy of your 2021 Tax Return, to download it click the link below:

  https://iplogger.org/2gWbg5

  Due to the sensitive nature of the information contained within the document(s), I’ve placed a password on the file(s). To view this document(s), you will need the password that will be provided to you by the instructions.

  Thank you,

  Carol Ross
  Yap & Little, Inc., CPAs
  6711 Katella Avenue, 2nd Floor
  Cypress, CA 90630

  714-503-6212 x 200
  714-503-6851 Direct Fax
  714-503-6218 Office Fax

  IRS CIRCULAR 230 DISCLOSURE: Tax advice contained in this communication (including any attachments) is neither intended nor written to be used, and cannot be used, to avoid penalties under the Internal Revenue Code or to promote, market, or recommend to anyone a transaction or matter addressed in this communication.

  CONFIDENTIALITY NOTICE: This e-mail transmission may contain confidential or legally privileged information that is intended only for the individual or entity named in the e-mail address. If you are not the intended recipient, you are hereby notified that any disclosure, copying, distribution, or reliance upon the contents of this e-mail is strictly prohibited. If you have received this e-mail transmission in error, please reply to the sender, so that arrangements can be made for proper delivery, and then please delete the message from your inbox.

 3. This design is steller! You obviously know how to keep a reader amused. Between your wit and your videos, I was almost moved to start my own blog (well, almost…HaHa!) Great job. I really enjoyed what you had to say, and more than that, how you presented it. Too cool!

 4. Pingback: Google

Leave a Reply

Your email address will not be published.*