Jag blir så trött på vägarbeten

Jag blir så trött på vägarbeten

Just nu känns det som dom bygger överallt, långa köer är vardagsmat där jag bor och jag börjar rent ut sagt tröttna på att bli försenad från och till jobbet på grund av alla dessa vägarbeten. Nu kanske jag låter som en ilsken kvinna som inte har något bättre för mig men faktum är att jag normalt sätt är väldigt lugn och sansad men nu har det gått för långt. Kan dom inte arbeta nattetid istället kan man ju tycka?

Blixtljusramper bländade mig under körningen

Att man inte ska titta rakt in i det där blixtrande ljuset förstår i princip varje människa men jag gjorde detta misstag under fredagen påväg hem från jobbet. Ett vägarbete segade ner trafiken och plötsligt såg jag en blixtljusramp på höger sida och gjorde det förbjudna. Jag tittade rakt in i detta gula starka sken av ljus vilket bländade mig ordentligt. Det tog nästan 30-40 sekunder innan jag kunde se normalt igen. Min far har tidigare arbetat inom utryckning och jag blev lite nostalgisk när jag såg denna kraftfulla blixtljusramp. När han arbetade på trafikverket så hade dom inga moderna blixtljusramper med led-teknik utan då var det främst rotorljus och varningtakramper som man arbetade med. Idag är det andra tider och det känns svårt att hänga med i svängarna med all denna nya teknik. Detta var första och sista gången jag gjorde detta misstag, dock så hade jag tur i oturen måste jag erkänna.